Guinea 37 % Milk chocolate
Nu reser vi till regionen Nzérékoré till byn Nzao i det västafrikanska landet Guinea. Här odlas kakaofrukterna som utgör denna handgjorda chokladbit du håller i din hand - "a touch of Africa".
Kakaofrukterna odlas utan bekämpningsmedel, där solen och den näringsrika jorden får göra sitt i naturens takt. På vår chokladfabrik tar vi ansvar att på bästa sätt rosta kakaobönorna och förvandla dem till en himmelskt god mjölkchoklad samt en massa kärlek och värme.
Handcrafted from bean to bar
Ingrediensförteckning: Kakaomassa , rörsocker, kakaosmör, helmjölkspulver.
Böntyp: Forastero
Vikt: 70g
Nu reser vi till regionen Nzérékoré till byn Nzao i det västafrikanska landet Guinea. Här odlas kakaofrukterna som utgör denna handgjorda chokladbit du håller i din hand - "a touch of Africa".
Kakaofrukterna odlas utan bekämpningsmedel, där solen och den näringsrika jorden får göra sitt i naturens takt. På vår chokladfabrik tar vi ansvar att på bästa sätt rosta kakaobönorna och förvandla dem till en himmelskt god mjölkchoklad samt en massa kärlek och värme.
Handcrafted from bean to bar
Ingrediensförteckning: Kakaomassa , rörsocker, kakaosmör, helmjölkspulver.
Böntyp: Forastero
Vikt: 70g